19 maart 2009

Update :)

Zondag was het dus in Hoboken de finale van de Supercrack.
Niet minder dan 350 deelnemers waren er naar de sportschuur in Hoboken afgezakt.
Dat zorgde er voor dat de finale een lange, open wedstrijd werd.
Het werd een hele fijne dag.

In het eindklassement werd Merel Folens (KAPE) dus de Supercrack. Ans Didden (LOOI) werd heel knap 2de en ik eindigde 3de.
Samen met Magalie en Deyna haalden wij als HAMMse meisjes de trofee bij de miniemen.
Ik haalde ook brons bij het hoogspringen zondag en werd 4de op het verspringen.
Dat voor horden alles juist moet zitten ondervonden Merel en ik alletwee : Merel ging helemaal onderuit en ik bleef aan de laatste horde hangen, waardoor ik door mijn knie ging. Volgende keer beterKnipogen.

Ik kijk met hele mooie herinneringen op mijn winter in de sportschuur terug.
Twee jaar geleden stond ik daar als enige deelnemer uit Hamme, nu waren we er met een hele ploeg : Victoria, Sietse, Jochen, Yannick, Maurie, Deyna, Magalie : tof dat jullie er bij waren ! We hebben super veel lol beleefd, ook met Nenah en Merel : bedankt voor jullie vriendschap ! Zoals moeke zondag zei, over twintig jaar gaan we ons niet meer herinneren hoe hoog of ver we die dag sprongen, maar wel de mooie vriendschap die we samen beleefden ! Ik kon in de sportschuur met Magalie een trainingsdag meedoen in de kerstvakantie waar Patrick ons zelfvertrouwen gaf bij het hoogspringen. Bedankt ook aan mijn trainer Paul om de verplaatsingen mee te maken ! Van afgelopen zondag zal me trouwens ook nog heel lang bijblijven hoe we in een bijna helemaal lege sportschuur nog een afsluitend gesprekje hadden met Leo D'Heu, van het IMPULS team, heel bezielend... Bedankt voor de mooie woorden !

Maandag voelde ik me maar wat ziekjes en slapjes. Gelukkig was er dinsdag geen training, maar gingen we met de sprintersgroep wandelen en ik ben bij vake in goede handen Lachen.
Nu gaat alle aandacht naar de examens die ik volgende week moet afleggen. Een weekje trainingsrust komt dus op het juiste moment !
Ik heb al keihard gestudeerd, zodat ik zaterdag zonder problemen de extra ENJOY repetitie voor tapdans kan meedoen en zondag naar de provinciale training kan. Met een beetje geluk kan ik zaterdag nog een laatste keer deze winter een 60 horden meedoen !
Na de examens wordt het GENIETEN ! want met de try-out van zondag 29 maart gaat de Clapaja-show ENJOY ! écht van start !

tot later

Linske

podium miniemen

supercrackminiemen

13:49 Gepost door linsje in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooie reeks Hey Lins,

Mooie reeks heb je deze winter neergezet op je indoormeetings en niet in de minste mate op de Supercrack(s).
Proficiat met je 3e plaats, succes nu met je examens en zaterdag nog één keertje knallen op de horden (of liever: "over" de horden :) ).
Tot dan,
Jörgen & Shari

Gepost door: Jörgen | 20 maart 2009

De commentaren zijn gesloten.