03 januari 2010

Provinciaal Kampioenschap

De tweede dag van 2010 werd al meteen een razend drukke dag...
's Morgens vroeg vertrok mijn zus Diete naar Plopsaland om er de laatste keer deze vakantie kerstvrouwtje te zijn.

Wij maakten ons ondertussen klaar om naar Gent te gaan voor mijn eerste kampioenschap bij de cadetten. Ook Freke en vake gingen mee.
Nicky en Magalie waren al bezig met hinkstap en polsstok toen ik me ging opwarmen voor de 60h. Ik was heel blij dat ik in reeks 1 was ingedeeld.
Sarah Missinne liep een knaller van een wedstrijd en lag meteen een eind voor; Ashley Solomon volgde in haar spoor. Ik was deze keer goed weg uit mijn startblokken en alle horden kwamen goed uit. Eventjes viel ik terug bij de laatste horde, maar met een eindspurt kon ik mijn derde plaats veilig stellen.
Ik ben super tevreden met dit resultaat, mijn 9.67 is trouwens meteen mijn tweede clubrecord bij de cadetten.

Ook al moesten we héél lang op het podium wachten, ik was geen klein beetje fier om naast Sarah en Ashley op dat podium te staan !

podium 60horden

lins podium

Ook mijn clubgenootjes Magalie (zilver polsstok cad), Eline (zilver polsstok schol), Nicky (zilver hinkstap schol) en Stijn (goud kogel schol) mochten op het podium !

Aan het eind van de dag liep ik ook nog mijn eerste 400m. Omdat ik nog geen tijd had, kwam ik in de laatste reeks terecht. Ik ben te traag gestart, maar in de tweede ronde ben ik flink versneld. Zo won ik deze reeks in 67.48. Ook al is dat niet zo goed, het gaf me wel een goed gevoel om met flink wat voorsprong over de streep te komen. Ik was in elk geval blij dat ik een 400 m liep en wil die tijd zeker nog verbeteren !

Vlug naar huis, eten, douchen en dan naar de basketbekerwedstrijd van de Condors. Mijn zussen en de andere cheerleaders zetten hun beste beentje voor, maar het mocht helaas niet baten...

Ik kijk dus heel tevreden op dit PK terug. Dank aan iedereen nog voor de lieve nieuwjaarswensen. Een dikke merci ook aan Jörgen voor de foto's en voor de mixer uit Oudenaarde (en ja ik weet nu wat een uitzet is Knipogen). Bedankt ook aan mijn trainer Paul voor de begeleiding en de vervangwagen !

groetjes van een hele blije Linske

21:23 Gepost door linsje in Atletiek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Hey Lins,

Dat zal wel zijn dat je blij bent!!! Heel terecht. Je 400 heb ik niet meer gezien, maar da's nu een goede richtlijn voor later. Je horden daarentegen...Super! Zoals je zegt...jammer van die laatste want je kwam verdorie dicht om zilver te pakken!
Succes nu op de volgende kampioenschappen; als er één is die kan verrassen dan ben jij het wel!

't Beste (ook met uwe mixer :) )

J.

Gepost door: Jörgen | 04 januari 2010

Dikke proficiat meid! Knappe prestatie ! Doe zo verder, een mooie start van een mooi atletiekjaar ;-) hopelijk zonder al te veel blessures .. Vele groetjes thuis!

Gepost door: Katrijn Vande Riviere | 04 januari 2010

Proficiat met je mooie podiumplaats!
Dit beloofd voor de volgende wedstrijden!
Veel succes nog & maak er een mooi en sportief 2010 van!

Groetjes,

Lynn De Coninck

Gepost door: Lynn | 07 januari 2010

De commentaren zijn gesloten.