24 mei 2010

BvV alle categoriën Oostende

Vorige week stond de BvV alle categoriën op het programma. Ik 'mocht' deelnemen aan het hoogspringen.

Er was heel erg veel wind... en we waren met veel jonge deelnemers. Toch probeerde ik er  - tegen ook sterke atleten als Hanne Van Hessche en Sarah Vankerckhoven - het beste van te maken. Ik startte op 1m30, dat ging vlot. Ook 1m35 en 1m40 gingen vlot. Op 1m45 had ik 3 pogingen nodig en was ik superblij toen ik er over was! De lat werd verhoogd naar 1m50. Mijn eerste poging was heel nipt, ik was er over maar mijn voeten hadden de lat zachtjes geraakt en door de wind viel ze er dan toch af. Ook de volgende pogingen waren nipt. Maar ik was toch al blij dat het weer wat beter ging en dat ik geen pijn meer voelde! Ik eindigde vierde na Hanne, Sarah en Tisia.

Later in de middag mocht ik ook nog meedoen aan de 4x100m. Ik moest net zoals vorige week starten en kon de stok goed doorgegeven. Ook al de andere wissels gingen heel goed! Zo won ik met Mathilde, Eline, Barbara onze reeks in 52.25!

Ac Hamme eidigde op de 6 plaats waar we allemaal heel tevreden met waren!

Ondertussen liep ik ook nog mijn eerste 80h, ik moest het in mijn eentje klaren en liep 13.07 en ging ik naar de federale training waar we een hele middag rond voetplaatsing en enkel- en rompstabilisatie werkten. Best vermoeiend maar ook heel boeiend !
De volgende weken pik ik hier en daar een wedstrijdnummer mee om me op de meerkamp voor te bereiden.  Mijn volgende wedstrijd is vandaag in Oordegem!
En ondertussen biedt het zonnetje in de tuin een leuk studeerplekje voor de komende examens...

Groetjes

14:29 Gepost door linsje in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Morgen Tot morgen meid...maar of het in een zonnetje zal zijn :)

Al kan "spatten over de horden" mooie foto's geven :)

Grts,
J & Co

Gepost door: Jörgen | 28 mei 2010

De commentaren zijn gesloten.