30 mei 2010

29/05/10 : meeting Zele + 30/05/10 : meeting Lokeren

Dit weekend nam ik deel aan twee wedstrijden.
Zaterdag deed ik mee in Zele aan de eerste wedstrijd van het sprint-en springcriterium, met de 300h en ver. Zondag stond op de meeting van AVLO hoog op het programma.

Zaterdag was het weer heel goed in Zele. Er was wel heel veel wind en niet echt veel volk. Voor de 300h waren we met 7 en werden ingedeeld in 2 reeksen. Ik mocht, net als Mathilde en Shari, starten in de tweede reeks in baan 5.
Ik startte goed en kon al mijn horden heel goed nemen. Bij de laatste horde kwam Mathilde heel dicht en deze horde kwam niet uit waardoor zij mij voorbij stak. Ik eindigde dus 2e in 48.37, een nieuwe PR! Hiermee was ik heel blij want ik had bijna een halve seconde van mijn record afgedaan!
Een beetje later was het verspringen. Nadat dit deze winter totaal niet lukte, lieten we dit even links liggen - om te concentreren op hoog, maar nu was het toch wel tijd om het toch nog eens te proberen verspringen. Het ging al veel beter dan deze winter, maar nog altijd niet zoals het echt moet... Ik sprong 4m55. Hiermee was ik toch al best tevreden!!

Vandaag deed ik mee in Lokeren. De weergoden waren ons absoluut niet gunstig gezind. Het regende pijpenstelen en het was flink koud. We waren met zijn vieren : Jolien, Loredana en een meisje van SPBO. Ik startte op 1m31. Dit ging goed ook 1m36 ging goed. Op 1m41 had ik een tweede poging nodig maar 1m46 kon ik van de eerste keer over! Ik was heel blij want dit betekende voor mij geen nieuwe pr maar toch mijn beste prestatie van het seizoen. Op 1m51 ging het nog niet echt goed, maar in dit slechte weer was ik toch heel blij met 1m46!

Volgende week staat er terug hoog op het programma. Dit keer in Oordegem!

Groetjes, Linske

Picnik collage

Picnik collage 2

Enkele sfeerbeelden... van Jörgen. Dank je wel !
 

 

20:47 Gepost door linsje in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooie prestaties! Dag Linske,

Een weekend vol mooie prestaties. Doe zo verder en veel succes komende week in Oordegem. Ik kijk al uit naar je eerste meerkamp! Groetjes

Gepost door: Katrijn Vande Riviere | 31 mei 2010

Wat een ferme wedstrijd liep je zaterdag op de horden !!! Dikke proficiat en nu op naar een knaller in het hoogspringen.
Succes...en ook met de komende examens!

Grts,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 31 mei 2010

De commentaren zijn gesloten.