01 september 2010

meeting Zele + PK aflossing + meeting Aalst

Zaterdag 21/08, de dag nadat ik terug kwam van de superleuke, maar vermoeiende Leeuwtjesstage in Herentals, deed ik mee aan de meeting in Zele. Ik deed mee aan 300h en 100. Op de 300h voelden mijn benen echt heel erg zwaar aan. Dat zag ik dan ook aan mijn tijd... Nog geen uurtje later startte de 100. Hier kon ik voor het eerst onder de 14 sec lopen!

Zondag 22/08 deed ik samen met Mathilde, Magalie en Elien mee aan het PK 4x100. Het was wel een beetje een speciale wedstrijd. Dit was immers de laatste wedstrijd van Mathilde voor ze met het haar ouders en zussen naar China verhuisdeWenkbrauw ophalen... Ondertussen zit Mathilde daar dus ver weg in China en mis ik haar echt heel erg.
Over de wedstrijd zelf kan ik niet echt veel zeggen, enkel dat we allemaal ons best hebben gedaan en dat het altijd kan gebeuren dat iemand buiten de zone wisselt! Het hoort er nu eenmaal bij!
Wij hebben ons enorm ingezet, maar meer dan het resultaat was voor ons die dag onze vriendschap belangrijk.

DSC07899.JPG

DSC07903.JPG 

Zaterdag 28/08 deed ik mee aan de wedstrijd in Aalst. We begonnen met de 100. Hier kon ik mijn record op de 100 opnieuw verbeteren tot 13.83. Niet veel later was het verspringen. Door de meewind was het erg moeilijk om goed uit te komen op de balk en was ik dus heel tevreden met mijn 4.71. Meteen na het verspringen was het 400m. Er was heel erg veel tegenwind in de eerste bocht. Ik liep 65.?. Als laatste nummer deed ik nog speer. Ik kon mijn record verbeteren tot 22.17. Die dag voelde ik mij even weer pupil, er werden namelijk medailles uitgereikt en ik kon er 4 in ontvangst nemen Tong uitsteken. We hadden van te voren afgesproken dat we eventuele medailles aan Mathilde zouden 'opdragen' en we hielden woord, want ook Magalie mocht twee keer op het podium en Elien viel er helaas net naast...

Zaterdag is het BK in Oordegem! Ik neem deel aan 300h en 80h!

Groetjes

17:39 Gepost door linsje in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Succes in Oordegem meid, geef er nog maar eens een ferm lap op!

Grts,
Jörgen & Co

Gepost door: Jörgen & Shari | 02 september 2010

De commentaren zijn gesloten.