14 maart 2011

06/03/11 : BK indoor

Zondag stond de laatste wedstrijd van het indoorseizoen op het programma.
Het was tot de laatste trainingen afwachten of ik zou kunnen deelnemen want de contractuur in mijn hamstrings geneesde niet zo als gehoopt (moest ik net nu weer groeien ?). Nadat ik donderdag toch zonder pijn had kunnen trainen mocht ik toch meedoen.

Zondagmorgen om ongeveer 10u ging ik van start op de 60h. Ik moest proberen mijn reeks te winnen of bij de 5 snelste verliezende tijden te zitten om de finale te halen. Ik kon mijn reeks winnnen in 9.53 waar ik toch nog tevreden mee was want ik had een mindere tijd verwacht! Op naar de finale dus !

Om ongeveer 13u15 ging de finale van start maar bij de opwarming had ik terug heel veel pijn in mijn hamstrings en kon ik niet voluit sprinten. Het was het verstandigste om niet te lopen om geen risico te lopen op een ergere blessure. Ik vond het heel jammer maar dit was wel de slimste beslissing.

Toch wil ik nog even mijn kiné Tom bedanken voor het goed verzorgen van mijn hamstrings! Dankuwel, Tom !

Zo zat het winterseizoen er jammer genoeg al op...
Ik heb dit eerste seizoen bij Volharding héél véél bijgeleerd (en ik probeer nog elke training dingen 'af' te leren...); het was een 'enorme' aanpassing, maar ik ben nog elke dag opnieuw blij dat ik de stap naar Volharding gezet heb !

1208615405_1dm47794.jpg

1208615648_1dm47796.jpg(foto's Kevin De Borger - video  Franky De Pauw)

Na het BK vertrokken we voor een weekje naar Ischgl om te skiën. Het weer was er deze keer super en we hebben dan ook enorm van zon en sneeuw genoten. Vol energie kan ik weer volop beginnen trainen naar het zomerseizoen!

Tot in de zomer!

Linske

21:37 Gepost door linsje in Atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.